Sommerferie info

SUMMER TIME
Tiden flyr i disse dager og sommerferien er snart her. Vi holder feriestengt i uke 28 og jobber sommertid ut juli. Listene våre begynner å bli fulle, så ønsker du time før sommer og ferie - gå inn og book nå. Enten via Fixit eller send oss sms/ring på: 969 23 231. Det er viktig for oss at dere som ønsker får sikret dere time før sommeren er her.
TEAM ATELIER AMI

Mammapermisjon

Elianne venter en liten baby i august. Så da var tiden inne for mammapermisjon. I mellomtiden vil vi andre jentene ta godt vare på Elianne sine kunder.
Husk at vi ofte har litt ventetid på timer, så lurt å booke frem i tid hvis du ønsker å sikre deg en time som passer.

Informasjon før din time.

Kansellering/flytting av time må skje senest 24t før. Senere enn 24t blir du fakturert 50% av behandling. Endringer må skje på tlf/sms til salongen. Alltid greit å notere ned timer selv da sms varsel kan utebli. Ha gjerne alltid god tid både før og etter et besøk hos oss, da det kan oppstå forsinkelser på veien. Vi ønsker ikke å stresse oss igjennom din behandling. For oss er det veldig viktig å kunne gi deg en god opplevelse og god kvalitet.

ÅPNINGSTIDER OG BOOKING

Vi har fleksible åpningstider. Hvis det gjelder booking/endring av timer, send oss en sms eller ring 969 23 231 så kontakter vi deg så fort vi har mulighet. Finner du ikke ledig tid på online booking kontakt oss gjerne på telefon.